0731.977.840 Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Despre Noi

 

 

Perfect Credit Center a luat nastere din dorinta de a oferi servicii complexe si complete de finantare. Asiguram consultanta de creditare transparenta si ne concentam pe variante de creditare personalizate si adaptate solicitarilor din piata. Prin initiativa unei echipe de consultanti cu peste 10 ani de experienta in sistemele bancare din Romania, Perfect Credit Center garanteaza servicii prompte si gasirea unei variante optime, pentru a raspunde unei diversitati de solicitari de finantare si refinantare.


Experienta consultantilor nostri face diferenta intr-o piata in care produsele bancare, cat si solicitarile pietei financiare, au fost in continua schimbare in ultimii ani. Cunostintele acumulate prin colaborarea cu mai multe institutii bancare, in decursul celor 10 ani, fac procesul de creditare demarat prin noi sa fie unul profesionist, punctual si la tinta.


Portofoliul de produse este unul variat, astfel incat putem raspunde la nevoi precum:
*gasirea finantarii in cel mai scurt timp;
*refinantarea creditelor la cea mai buna dobanda pentru diminuarea ratelor lunare;
*oferirea de solutii alternative pentru situatii de creditare non-standard (venituri mici, venituri din alte activitati decat salariu sau pensie, persoane cu supraindatorare la rate);
*intermedierea finantarilor pentru obtinerea unor sume mari de investitii (constructii, renovari, achizitii);
*consultanta pentru obtinerea sumei optime nevoilor de finantare (identificarea bancilor pentru finantarea sumei maxime, raportate la venit).

Perfect Credit Center are o retea de activitate atat in mediul online cat si in cel offline, astfel aria de consultanta se extinde in toata tara, avand puncte strategice in majoritatea zonelor Romaniei. De asemenea, prin alocarea unei echipe destinate exclusiv mediului online, putem oferi consultanta la nivel preformant si prompt clientilor care opteaza pentru canalul online de comunicare, prin e-mail sau chat.

Pentru a garanta transparenta, veti gasi la categoria Echipa Perfect Credit informatii despre noi si datele noastre de contact, precum si informatii despre colaboratorii nostri si locatiile in care acestia pot fi gasiti.
O intreaga echipa la dispozita ta, pentru obtinerea creditului perfect!

 

Afla mai multe despre oferta noastra de credite:

Creditul de nevoi personale

Contacteaza-ne pentru orice detalii suplimentare, suntem bucurosi sa te ajutam

 

 

Parteneri: 

 

 

            

   

 

Calculeaza rata

Suma aleasa trebuie sa fie intre 10000 si 100000 de lei.
Lei
Ani
Suma aleasa trebuie sa fie intre 10000 si 100000 de lei.

Rata lunara a creditului:

0 Lei

Contact

Bld.Regina Elisabeta , nr.7-9 , Parter , Cam.10
Sector 3, Bucuresti
Romania

  • 0731.977.840