0731.977.840 Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Termeni si conditii

Cadrul si conditiile de utilizare

 

Acest site a fost dezvoltat de Perfect Credit Center pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

 

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 

Intregul continut al site-ului Perfect Credit Center este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este detinut si intretinut de catre Perfect Credit Center. in lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin Perfect Credit Center. Perfect Credit Center isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Perfect Credit Center. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Perfect Credit Center, pot fi utilizate de catre Perfect Credit Center in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Perfect Credit Center la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

 

Nu constituie oferte

 

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul juridic sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau planificare financiara, este important sa contactati un consultant care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

 

Nici o responsabilitate

 

In nici o imprejurare, Perfect Credit Center nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, nici PERFECT CREDIT CENTER nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar PERFECT CREDIT CENTER nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.


 
Aspecte juridice

 

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. PERFECT CREDIT CENTER se angajeaza sa trateze detaliile personale datele cu caracter personal obtinute prin incarcarea acestora voluntara de catre utilizatori pe site in concordanta cu legislatia romana in vigoare.


Link-uri catre alte site-uri

 

PERFECT CREDIT CENTER nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabila pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site. PERFECT CREDIT CENTER nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

 

Lipsa de garantie

 

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. PERFECT CREDIT CENTER nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. In masura sesizarii unor astfel de erori, PERFECT CREDIT CENTER va depune toate diligentele penru corectarea acestora, in cel mai scurt timp. PERFECT CREDIT CENTER si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pot fi tinuti responsabili pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.
 
Produsele si serviciile financiare prezente pe site-ul www.perfect-credit.ro sunt oferite de BRD Finance, societate comerciala care functioneaza potrivit legislatiei romane privind societatile comerciale cat si legislatiei romane privind institutiile financiare non-bancare.
 
 
PERFECT CREDIT CENTER îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa conţinutul informatiilor despre produsele si serviciile sale în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site. Utilizarea site-ului dupa anuntarea modificarii se va considera o acceptare a respectivei modificari, completari.
 
 
Orice incercare de modificare a informatiilor referitoare la produsele si serviciile financiare oferite de PERFECT CREDIT CENTER din prezentul site, da dreptul acesteia sa se adreseze instantelor judecatoresti competente pentru sanctionarea acestui fapt.
 
 
Informatiile despre produsele si serviciile oferite PERFECT CREDIT CENTER prin intermediul acestui site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta si nu va putea fi considerata ca realizand o relatie contractuala client - PERFECT CREDIT CENTER.
 
 
PERFECT CREDIT CENTER face tot posibilul sa asigure ca toate informatiile referitoare la produsele si serviciile sale mentionate pe site ul www.perfect-credit.ro sunt complete, corecte, actualizate si clare, insa nu garanteaza ca aceste criterii sunt indeplinite in mod invariabil. De aceea, PERFECT CREDIT CENTER nu va fi responsabila in nici o situatie, inclusiv in cazul unei neglijente, pentru erori, omisiuni sau deficiente ca urmare a furnizarii acestor informatii, orice intarziere, discontinuitate in transmiterea de informatii sau orice prejudiciu cauzat vizitatorului/utilizatorului ca urmare a utilizarii acestor informatii.
 
 
Persoanele care acceseaza site-ul www.perfect-credit.ro si aplica pentru un produs sau serviciu financiar oferit de PERFECT CREDIT CENTER prin completarea aplicatiei existenta pe site, , sunt de acord, in mod expres si neechivoc, ca, prin completarea datelor lor personale pe site-ul www.perfect-credit.ro, acestea sa intre in baza de date a orice institutii financiare non bancare si ca datele lor personale sa fie prelucrate de aceasta, conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, atât în scopul procesarii prezentei aplicatii cat si in scopurile si conditiile mentionate in Memorandumul Informativ, anexat prezentului document.
 
S.C. Perfect Credit Center S.R.L. (PCC) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35264.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PERFECT-CREDIT are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Calculeaza rata

Suma aleasa trebuie sa fie intre 10000 si 100000 de lei.
Lei
Ani
Suma aleasa trebuie sa fie intre 10000 si 100000 de lei.

Rata lunara a creditului:

0 Lei

Contact

Bld.Regina Elisabeta , nr.7-9 , Parter , Cam.10
Sector 3, Bucuresti
Romania

  • 0731.977.840